Παρασκευή, 21 Φεβρουαρίου 2014
  -
|  Ακολουθήστε μας:        

Κέντρα Δια Βίου Μάθησης Δήμου Αγίου Νικολάου

Τρίτη, 18 Φεβρουαρίου 2014 - 14:39
    Κέντρα Δια Βίου Μάθησης Δήμου Αγίου Νικολάου

    Ενημερώνουμε όλους τους/τις ενδιαφερόμενους/ες ότι ο Δήμος Αγίου Νικολάου και το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού (διά της Γενικής Γραμματείας Διά Βίου Μάθησης και του Ιδρύματος Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης) θέτουν σε λειτουργία το Κ.Δ.Β.Μ του Δήμου Αγίου Νικολάου.Στο πλαίσιο των Κ.Δ.Β.Μ. θα προσφερθούν προγράμματα γενικής εκπαίδευσης ενηλίκων.

    Το εν λόγω έργο εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, με τίτλο Πράξεων «Κέντρα Διά Βίου Μάθησης – Προγράμματα Τοπικής Εμβέλειας» ΑΠ7 και «Κέντρα Διά Βίου Μάθησης – Προγράμματα Τοπικής Εμβέλειας» ΑΠ8  και συγχρηματοδοτείται από το Ε.Κ.Τ. (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και το Ελληνικό Δημόσιο. Κατά την περίοδο Φεβρουαρίου- Ιουνίου, στο Κ.Δ.Β.Μ. του Δήμου Αγίου Νικολάου μπορούν να δημιουργηθούν τμήματα για τις ακόλουθες θεματικές ενότητες: 

     

    ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ:
    - ΟΙΚΟΝΟΜΙA – EΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ (διοίκηση επιχειρήσεων, επιχειρηματικότητα, τουρισμός, συμβουλευτική σταδιοδρομίας, επαγγελματική ενεργοποίηση ανέργων γυναικών)
    - ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ – ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ (περιβαλλοντικές δράσεις, οικολογικές λύσεις, διατροφή, αγωγή υγείας/πρώτες βοήθειες)
    - ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ (word, internet, power point, access, social media, δημιουργία ιστοσελίδας)
    - ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ (ελληνικά, αγγλικά, γερμανικά, ιταλικά, γαλλικά, ρώσικα)
    - ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΔΡΑΣΕΙΣ (διαχείριση άγχους, κοινωνικής κρίσης, συνεργασία, εθελοντικές δράσεις)
    - ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΗ (ιστορία της τέχνης, εικαστικό/θεατρικό εργαστήρι, κινηματογράφος, εργαστήρι μουσικής)
    - ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΥΑΛΩΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΟΜΑΔΩΝ (μετανάστες)

     

    Τα προσφερόμενα προγράμματα μπορούν να παρακολουθήσουν ενήλικες κάθε εθνικής προέλευσης, ηλικίας και μόρφωσης, οι οποίοι διαμένουν στο δήμο Αγίου Νικολάου. Για την ένταξη των ενδιαφερομένων στα τμήματα απαιτείται η συμπλήρωση σχετικής αίτησης και φωτοτυπία αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου. Το έντυπο συμμετοχής βρίσκεται στα ΚΕΠ του Δήμου Αγίου Νικολάου και στο γραφείο του ΚΔΒΜ ( Rex,  3ος όροφος, Άγιος Νικόλαος).

     

    Για πληροφορίες και εγγραφές απευθυνθείτε στους υπεύθυνους του ΚΔΒΜ Δήμου Αγίου Νικολάου κα. Πιταροκοίλη Πόπη και κα. Κορομηλά Βίκη, από Τρίτη έως και Πέμπτη 09:-00-13:00, τηλ.

    Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
    (0 ψήφοι)
    
    Panel

    Επικοινωνία

    Email:
    Θέμα:
    Μήνυμα: